Zo werkt het

Kies je menu

Of stel zelf je dagelijks wisselende menu hondenbrokken samen

Vertel over je hond

Zo krijg je de ideale voedingsbehoefte die jouw hond nodig heeft

Altijd op tijd in huis

De gepersonaliseerde service geeft jouw hond altijd het lekkers dat het verdient

De maaltijden bestaan uit hoogwaardige, krokante hondenbrokken met dagelijks wisselende ingrediënten. De voeding is licht verteerbaar en vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Het helpt allergieën en intoleranties voorkomen en gaat verveling tegen. We hebben een tool ontwikkeld die de ideale hoeveelheid voeding berekent die je hond dagelijks nodig heeft. Hierdoor gaan wij met elkaar ook nog eens verspilling tegen. Op het juiste moment worden de maaltijden bij jou thuisbezorgd, waardoor je nooit zonder voeding voor je hond zit. Altijd op tijd in huis dankzij de gepersonaliseerde service van Dyvers.

Handig om te weten!

Past in elk keukenkastje

De doosjes van Dyvers zijn zo ontworpen dat een volledig menu in elk keukenkastje op te bergen is. Zo kun jij elke dag de smaak naar keuze eenvoudig voeren.

Gebruiksaanwijzing

Voer per dag één smaak en houd je aan de aanbevolen hoeveelheid. Zorg ervoor dat je altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar stelt voor je hond.

100% recyclebaar

De verpakking is 100% recyclebaar en is veilig bij het oud papier weg te gooien. Hiermee dragen wij ons nodige steentje bij aan een duurzamere wereld.

Volledig op elkaar afgestemd

Binnen elk menu kun je dagelijks wisselen van voeding waardoor het verveling bij slechte eters tegen gaat. Ook stimuleert het een gezonde darm flora waardoor de ontlasting optimaal is. De uitgebalanceerde menu’s zijn elke dag weer smakelijk en verrassend. We bieden dan ook een dagelijks afwisselend palet aan natuurlijke ingrediënten zoals vers vlees, verse vis, groenten, fruit, kruiden, vitaminen en mineralen, onverzadigde vetten en licht verteerbare koolhydraten voor een gezonde en tevreden hond.
 
Het brede palet aan dagelijks wisselende voedingsstoffen ondersteunt gezonde darmen en houdt het immuunsysteem actief. Het draagt bij aan een beter gewicht, is smakelijker en helpt de kans op allergieën en intoleranties verkleinen.
 
Onze voeding is van de hoogste kwaliteit, 100% natuurlijk en boordevol Omega-3 vetzuren.
De voeding is geschikt voor alle hondenrassen met een leeftijd vanaf 8 weken.