CategorieënAlgemeen

Wat is Dyvers?

Dyvers in keuken

Dyvers is een nieuw merk in hondenvoeding, die het belang van goede voeding voor je trouwe viervoeter inziet en naar een hoger plan tilt!
Dagelijks afwisselende menu’s van hoge kwaliteit voor je hond, duurzaam geproduceerd en bij jou thuis bezorgd!

Dagelijks afwisselende menu’s

Dyvers biedt heerlijke, zorgvuldig samengestelde weekmenu’s aan, die bestaan uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Denk aan vers vlees en vis, licht verteerbare koolhydraten uit bijvoorbeeld zoete aardappel, haver, bruine rijst, fruit, kruiden, vitaminen en mineralen en onverzadigde vetten. Lekker, elke dag anders!

Laat jouw hond smakelijker eten door de afwisseling en kies zelf bewust, kies Dyvers.

Beter voor je hond

 • Door je hond een grote verscheidenheid aan vlees, vis, groenten en fruit te geven, zorg je ervoor dat hij kan profiteren van het volledige spectrum aan beschikbare voedingsstoffen. Niet alleen de verschillende proteïnen die waardevolle aminozuren leveren, maar ook vitaminen, mineralen en antioxidanten.
 • Je hond elke dag hetzelfde voer geven beperkt hem niet alleen, het kan ook juist voedselintoleranties en allergieën in de hand werken! Zijn immuunsysteem kan namelijk gaan reageren op deze continu aangeboden voedingsbronnen. Gevarieerd eten maakt het immuunsysteem sterker en flexibeler.
 • Ondertussen weten we dat we bacteriën in onze darmen hebben die ongelooflijk belangrijk zijn voor de optimale opname van voedingsstoffen. Bepaalde voedingsstoffen kunnen zelfs niet zonder hen worden verteerd! En ze produceren daarbij ook nog eens essentiële vitamines. Hoe gevarieerder je hond eet, hoe meer verschillende goede bacteriën er zijn om zijn darmen te gaan helpen ook daadwerkelijk te profiteren van de voeding die hij krijgt. Darmbacteriën spelen ook een belangrijke rol in de ondersteuning van het immuunsysteem.
 • Sommige honden zijn gewoon erg kieskeurig over hun eten. De variatie die Dyvers biedt kan daar tegen helpen en maakt je hond elke dag weer nieuwsgierig en enthousiast over zijn eten!
 • Afwisselend eten is gewoon heel natuurlijk. Je zult geen wild dier tegenkomen die elke dag hetzelfde eet.
 • Wil je liever een kip vrij menu? Of geen vis? Dat is allemaal mogelijk. We bieden verschillende menu’s aan!

Goed voor het milieu

 • Onze voeding wordt duurzaam geproduceerd en de productie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.
 • De verpakking is gemaakt van graskarton. Graskarton verpakkingen zijn ontzettend duurzaam. Bij productie wordt er bijvoorbeeld veel minder water en chemicaliën gebruikt en is er minder energie nodig.
 • Voor de verzendingen gebruiken we een pakketservice die duurzaamheid hoog op de agenda heeft staan.
 • We proberen ook ons steentje bij te dragen aan een sociale maatschappij. Daarvoor werken we samen met sociale werkplaatsen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook een kans te geven.

Gemak voor jou

 • We hebben een tool ontwikkeld die de ideale hoeveelheid voeding berekent die je hond dagelijks nodig heeft.
  Hierdoor gaan wij met elkaar ook nog eens verspilling tegen.
 • We leveren aan huis. Omdat we de voerbehoefte van de hond precies uitrekenen, wordt de volgende levering zo gepland dat je nooit zonder voer komt te zitten.

Onze voedingsdeskundigen staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Dyvers wil het beste voor je hond en jij natuurlijk ook!

Dyvers biedt uitgebalanceerde en duurzaam geproduceerde menu’s. We leveren de menu’s naar keuze aan huis in duurzame verpakkingen, die niet misstaan in het interieur van je keuken! Dyvers wil het beste voor je hond en jij natuurlijk ook!